سپهرپیام، گروه خبر - نگین موسیوند: سرپرست راهداری و حملونقل جادهای استان همدان، اولویتهای کاری سال جاری را ایمنسازی راهها، ترمیم و بهسازی رویه راهها با فناوریهای نوین، بهرهگیری از مشاوران زبده، خطکشی مسیرها و شانهسازی جادهها اعلام کرد.
غلامحسین دغاغله روز گذشته در آیین تودیع و معارفه مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان اظهار کرد: بر اساس گزارش ستاد نوروزی، 9 میلیون و 200 هزار مسافر در نوروز 1404 با ناوگان حملونقل عمومی جابهجا شدند که نسبت به سالهای گذشته 27 درصد افزایش داشت.
عضو هیئت عامل و راهبر امور حقوقی و سرمایهگذاری سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور با اشاره به پویش «نه به تصادف» با شعار «شیشدونگ برانیم» که در نوروز 1404 از سوی سازمان راهداری و با تمرکز بر رانندگان، همراهان و سرنشینان خودروها اجرا شد، گفت: این پویش در مناسبتهای مختلف تا پایان سال ادامه خواهد یافت تا با کاهش آمار تصادفات جادهای، از داغدار شدن خانوادهها جلوگیری شود.
وی با اشاره به پایان سفرهای نوروزی اظهار کرد: راهداران از هماکنون برای سفرهای تابستانی و همچنین اربعین حسینی آماده میشوند. در همین راستا، بخشنامه اربعین به استانها ابلاغ شده و جلسات هماهنگی آغاز شده است.
دغاغله از مدیرکل جدید راهداری و حملونقل جادهای استان همدان خواست تا از نیروهای پاکدست، توانمند و دارای روحیه خدمت برای پستهای مدیریتی استفاده کند. او همچنین از ارزیابی عملکرد نیروها و ادارات کل راهداری هر شش ماه یکبار خبر داد و افزود که پس از بررسی نهایی، امتیازدهی صورت خواهد گرفت.
*بازگشایی 5 هزار کیلومتر آزادراه، راه اصلی و فرعی در شرایط سخت زمستان
در ادامه، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز گفت: طی دو سال گذشته، 52 نقطه حادثهخیز در استان شناسایی و با صرف 2 هزار و 20 میلیارد ریال، توسط اداره راهداری و حملونقل جادهای استان همدان ایمنسازی شدهاند.
امیررضا یوسفیان با بیان اینکه کاهش سوانح فوتی و جرحی موجب کاهش دغدغههای نظام، حاکمیت و مردم میشود، تصریح کرد: راهداران با ایمنسازی راهها نقش مؤثری در این حوزه ایفا کردهاند.
وی تأکید کرد: بررسیها نشان میدهد که در محل وقوع بسیاری از تصادفات، نقص فنی راه وجود نداشته و روشنایی، سرعتکاه و تابلوهای راهنمایی و رانندگی مناسب بوده است. مهمترین علل تصادف، خستگی، خوابآلودگی و سرعت غیرمجاز بودهاند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به فعالیت 90 دستگاه اجرایی در استان اظهار کرد: راهداری همدان با حضوری فعال در جلسات و عملکرد مناسب خود، به فرمایشات مقام معظم رهبری جان و معنا بخشیده است.
یوسفیان افزود: راهداری استان همدان در اجرای طرحهای مختلف، بهویژه طرح زمستانی، اقدامات جهادی مؤثری داشته و بیش از 5 هزار کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی را در شرایط سخت بازگشایی کرده است.
وی با اشاره به نامگذاری سال 1404 به عنوان «سرمایهگذاری برای تولید»، خاطرنشان کرد: باید این شعار را سرلوحه اقدامات قرار داده و برای تحقق آن تلاش جدی داشته باشیم.
مدیرکل سابق راهداری و حملونقل جادهای استان همدان نیز با اشاره به بارش برف سنگین در زمستان گذشته گفت: با 40 ساعت تلاش مداوم راهداران، حتی برای لحظهای راههای استان مسدود نشد.
مهرداد آهکی با اشاره به وجود 5 هزار و 400 کیلومتر انواع راه در استان اظهار کرد: طی 22 ماه گذشته، بیش از یکهزار و 100 کیلومتر از راههای استان آسفالت شده که اقدامی بسیار بزرگ محسوب میشود.
سرپرست راهداری استان یادآور شد: همدان از نظر فراوانی نقاط حادثهخیز، در رتبه پنجم کشور قرار دارد و از مجموع 52 نقطه شناساییشده، 45 نقطه بهطور کامل ایمنسازی و هفت نقطه باقیمانده نیز بیش از 50 درصد پیشرفت داشتهاند.
حمید پرورشخرم نیز در این آیین گفت: ساماندهی نیروی انسانی از مهمترین برنامههای پیشبینیشده برای استان است و تلاش میشود از نیروهای بومی دارای تخصص و تجربه بهرهگیری شود.
وی اولویت کاری سال جاری را ایمنسازی راهها، ترمیم و بهسازی رویه راهها با فناوریهای نوین، بهرهگیری از مشاوران زبده، خطکشی مسیرها و شانهسازی جادهها اعلام کرد.
سرپرست راهداری و حملونقل جادهای استان همدان همچنین افزود: بر اساس دستورالعمل سازمان راهداری، ارتقای ایمنی راههای استان با استفاده از تجهیزات و ماشینآلات موجود باید در دستور کار قرار گیرد.