سپهرپیام، گروه خبر - نعیمه زارعی: این روزها چه در رسانههای رسمی و چه رسانههای غیررسمی؛ اخبار منفی زیادی از همدان برای اولین بار در فضای مجازی منتشر میشود که باعث نگرانی مردم شده است!خبرهایی چون دومینوی خودکشی دختران جوان، افزایش آمار طلاق، کشف دهها خانه فساد تیمی، پلمب مرکز زیبایی، درگیری فیزیکی مسئولان استان، دستگیری پزشکنمای کلینیک زیبایی، دستگیری آزارگر جنسی، آتشسوزی عمدی خودرو، کشف مشروبات الکلی و... ترند فضای مجازی شده و چهرهای مخدوش و خاکستری از همدان در کشور بازتاب داده است! این خبرهای منفی از همدان با این سابقه فرهنگی و تاریخی بسیار ناراحت کننده است! و سوال اصلی این است که وظیفه نهادهایی همچون شورای فرهنگ عمومی، استانداری، فرمانداری، سازمان تبلیغات اسلامی، ادارهکل فرهنگ و ارشاداسلامی، صداوسیما، بهزیستی، شورای امر معروف و نهی از منکر، آموزش و پرورش، دانشگاهها و سایر متولیان فرهنگی و اجتماعی که مسئولیت مستقیم و غیرمستقیم اجتماعی دارند چیست؟ بودجهها و اعتبارات کجا هزینه میشود که هیچ خروجی اثرگذاری را در این حوزهها شاهد نیستیم؟ و نظارت بر عملکرد دستگاههایی در حوزههای اجتماعی و فرهنگی فعالیت میکنند، بر عهده کیست؟! چرا باید خبر یک رسانهها در همدانی که با عناوینی همچون "دارالمومنین و دارالمجاهدین" و "پایتخت تاریخ و تمدن ایران" در کشور شناخته میشود و رهبر معظم انقلاب بارها از این دیار به نیکی یاد کرده است، این حجم از اخبار منفی و سیاه را شاهد باشیم؟! معاونت امور اجتماعی و سیاسی در استانداری و فرمانداریها چه میکنند؟ متولیان امر چه حرفی برای گفتن دارند؟ چرا ایمنسازی انجام نمیشود؟ مردم چرا بیتفاوت شدهاند و حتی برخی پا را فراتر گذاشته و در اقدام به خودکشی دختر تقاطع میدان بعثت او را ترغیب به سقوط میکنند؟ این سؤالات و دهها سوال دیگر که همگی به خوبی به آنها واقفیم... را چه کسی پاسخ خواهد داد؟ کلان آخر اینکه در سالهای اخیر انتقادات جدی به حوزه سیاسی و اجتماعی استان وارد بوده که انتظار میرود بزرگان، معتمدین و چهرههای اثرگذار و مورد وثوق استان گردهم بیایند و برای این همه مشکل اجتماعی و فرهنگی چارهاندیشی کنند بلکه اتفاق مثبتی را شاهد باشیم! چراکه دستگاههای متولی به روزمرگی دچار شدهاند و به هیچ کس هم پاسخگو نیستند.
دام بانکها برای متقاضیان ثبت نام در طرح فروش ایرانخودرو!
سپهرپیام، گروه خبر- حمیدرضا جلیلی: لاتاری فروش خودرو توسط خودروسازان این روزها خیلیها را به تاکاپو انداخته تا شاید بلیت بختآزماییشان جفت شش بیاورد و برنده یک دستگاه خودروی ساخت داخل شوند و خود را خوشبخت عالم بدانند!
اما تمام ماجرا این نیست، این لاتاری بزرگ بانکها را هم وسوسه کرده تا در این آشفته بازار خودرو به فکر سودآوری خود باشند و با ارائه طرحهای بهظاهر حمایتی از این نمد برای خود کلاهی ببافند! طبق دستورالعمل فروش، برای ثبتنام در طرح فروش عادی ایرانخودرو متقاضیان طرح بایستی 230 میلیون تومان در حسابشان بلوکه نمایند تا در قرعهکشی شرکت داده شوند. در روزهای اخیر برخی بانکهای عامل با ارسال پیامک به مشتریان خود ضمن دعوت به وکالتی کردن حسابشان نزد آن بانک، وعده کمک حمایتی دادهاند و مردم از همه جا بیخبر هم فکر میکنند بانکها دلشان به حال مردم سوخته و به دنبال خودرودار کردنشان هستند! دریغ از اینکه بانکها فقط به دنبال منافع مالی خود هستند و بس! برخی بانکها نظیر بانک رفاه کارگران، صادرات و مهر ایران وعده کمک حمایتی به مشتریان دادهاند که در همین راستا سری به بانک رفاه زدیم که گفته شد: شما 130 میلیون تومان آورده خود را در حسابتان بلوکه میکنید و 100 میلیون تومان مابقی مورد نیاز برای شرکت در قرعهکشی را بانک به صورت اعتباری در حسابتان بلوک میکند. تا اینجای کار مشکلی نیست، اما ماجرا زمانی جالب میشود که بانک رفاه برای مدت زمان بلوکه شدن آن 100 میلیون خود روزانه 3 درصد سود دریافت میکند و بابت 130 میلیون تومان شما ریالی هم سود نمی دهد؛ البته بانک مهر لطف میکند و این سود را دریافت نمیکند! اما قضیه از این هم جالبتر میشود! اگر بخت و اقبال به شما رو زد و برنده قرعهکشی شدید، باید به فکر 100 میلیون تومان کسری آورده اولیه خود باشید، چراکه بانک به محض برنده شدن شما 100 میلیون خود را از حساب بر میدارد و خبری از وام و کمک حمایت نیست... خلاصه هوشیار باشید که در دام بانکها نیافتید... از ما گفتن بود!