۱۰ (فروردین) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Mar) 29

هفته‌نامه شماره ۵۷ | ۲۲اسفند ۱۴۰۲

بابک مهدی‌آزاد در گفتگو با خبرنگار سپهرپیام با اشاره به فعالیت اپلیکیشن بهروب، گفت: شهروندان می‌توانند با نصب این اپلیکیشن در تلفن همراه خود و ارسال پیام، در کمترین زمان ممکن ضایعاتی که ارزشمند هستند را به شرکت تحویل داده و با اعلام شماره حساب، هزینه آن را به صورت روزانه دریافت نمایند.

وی با اشاره به اینکه خرید ضایعات با قیمت روز موجب ترغیب شهروندان برای تفکیک ضایعات می‌شود، افزود: شهروندان درهر ساعت از شبانه‌روز می‌توانند ضایعات خود را به این شرکت تحویل نمایند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان با تأکید بر اینکه استفاده از اپلیکیشن بهروب بهترین روش برای جمع‌آوری ضایعات تر و خشک است، گفت: واگذاری این امر به بخش خصوصی و توزین نمودن ضایعات براساس قیمت کاغذ، مقوا، قوطی، فلزات رنگی، آهن‌آلات و... موجب درآمدزایی شهروندان در کمتر از 24 ساعت می‌شود.

مهدی‌آزاد با اشاره به وضعیت بازیافت شیشه در شهر همدان گفت: متأسفانه باتوجه به کمی درصد تعداد شیشه در همدان و ارزش اقتصادی پایین آن برای جمع‌آوری کنندگان و انبارکنندگان، شرکت‌های تولید شیشه ضایعات شیشه را نمی‌خرند یا با قیمت خیلی پایین خریداری می‌کنند که توجیه اقتصادی برای جمع‌آورندگان وجود ندارد، ولی با این وجود درصدی از جمع آوری، انجام می‌شود.

 ارائه مجوز به علاقمندان تفکیک ضایعات منعی ندارد

وی با اشاره به عدم محدودیت وآمادگی در ارائه مجوز به علاقمندان در زمینه تفکیک ضایعات اعلام کرد: پیشنهادی ازسوی شرکت فعال در زمینه تامین مواد غذایی وجود دارد که در حال بررسی است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان در خصوص روش‌های جمع‌آوری ضایعات بازیافتی در شهر همدان نیز اذعان کرد: بازیافت کاغذ درادارات دولتی شهر همدان توسط پیمانکار سازمان، قرارگیری 12 کانکس در نقاط مختلف شهر برای دسترسی آسان شهروندان، سامانه بهروب و همچنین جمع‌آوری کنندگان سنتی که با چرخ دستی به محلات مراجعه می‌کنند، از جمله روش‌های جمع‌آوری ضایعات بازیافتی است.

مهدی‌آزاد در ادامه با اشاره به اهمیت نقش جمع‌آوری کنندگان زباله در بین اقشار مختلف، گفت: جوانان با استفاده از اپلیکیشن، افراد مسن با کمک جمع‌آوری کنندگان درب منازل یا تحویل به کانکس‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، اماکن اداری و شرکت‌ها هم توسط پیمانکار می‌توانند در این بخش با سازمان پسماند و ارتقای سلامت محیط زیست گام بردارند.

 روش جمع‌آوری زباله در همدان، دفن آن است

وی با اشاره به روش‌های خاص دفن زباله که تابع سرانه درآمدی هرکشوری می‌باشد، گفت: در کشورهایی مانند ژاپن، سوئد، آلمان و کانادا دفن زباله‌ها به وسیله زباله‌سوز انجام می‌شود و در کشور‌هایی که زمین ارزشمند است با کم حجم‌سازی زباله‌سوزها که خاکستری بین 3 تا 10 درصد پسماند تولید می‌شود این درصد را مدیریت می‌کنند، در بعضی از کشورها نیز از زباله ماشین‌های پردازش و کمپوست تولید می‌کنند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان در پایان سخنان خود به دیگر روش‌های مرسوم در دنیا اشاره کرد و افزود: روش دفن زباله یکی از روش‌هایی است که در همدان به کار گرفته می‌شود.


ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: