۹ (فروردین) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Thursday 2024 (Mar) 28

هفته‌نامه شماره ۵۷ | ۲۲اسفند ۱۴۰۲

سپهرپیام، گروه خبر: مدیر شهرداری منطقه سه همدان عنوان کرد: طی پنج ماه تلاش شبانه‌روزی بلوار قدر همدان افتتاح شد.

وجود محلات پُرجمعیت، واحدهاى تجارى و صنعتى متعدد، فعالیت مشاغل مهمى ازجمله تعمیرات خودرو و همچنین استقرار آرامستان همدان و نیز دو ورودى مهم شهر به سمت جاده تهران و ملایر در منطقه سه، این منطقه از شهردارى همدان را به یکى از مناطق مهم و پُرتردد پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین تبدیل کرده است؛ به‌ویژه آنکه مسافران و گردشگران عموماً از دو ورودى مرکز و جنوب کشور وارد همدان می‌شوند و به محض ورود با ساختار و سیماى این منطقه مواجه خواهند شد. بنابراین توسعه، بهسازى و زیباسازى منطقه سه با اجراى پروژه‌هاى عمرانى و انجام مناسب خدمات شهرى بسیار حائز اهمیت است.

در چندسال اخیر شهردارى وعده توسعه متوازن همدان را داده و امروز با بهره‌بردارى از پروژه‌هاى توسعه متوازن پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین، از مرحله شعار و وعده خارج شده و به مرحله عمل رسیده است.

یکی از پروژه‌های مهمی که به دلایل مختلف چندین‌سال بلاتکلیف بوده، بلوار قدر شمالی است که با تلاش عوامل شهرداری منطقه سه با حضور استاندار، نمایندگان مجلس، سرپرست شهرداری، مدیر شهرداری منطقه سه و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر به‌صورت ویدئوکنفرانس و در قالب پروژه‌های هفته دولت افتتاح شد.

این‌ بلوار، معبر ارتباطی بلوار حضرت امام (ره) به منطقه خضر (کوی وحدت) خواهد بود و در رفع ترافیک و افزایش کیفی فضای موجود مؤثر است. این پروژه را می‌توان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری همدان در چندسال اخیر دانست که در یک منطقه کم‌برخوردار اجرا شده است.

مدیر منطقه سه شهرداری همدان درخصوص احداث بلوار قدر شمالی توضیح داد: احداث بلوار قدر به‌طور جدی از تاریخ 11 بهمن‌ماه 1399 آغاز شد و به مدت پنج ماه طول کشید و در تاریخ 13 تیرماه 1400 به پایان رسید.

«محمدرضا فیضی‌‌منش» افزود: دیوارکشی و پوشش رودخانه با دال‌های بتنی، تملک املاک موجود در مسیر، خاک‌برداری، پیاده‌روسازی، زیرسازی و آسفالت، عملیات پوشش فضای سبز، نصب علائم و تجهیزات ترافیکی در این منطقه، ازجمله مهم‌ترین اقدامات اجرایی در این پروژه بود.

وی با بیان اینکه بلوار قدر معبر ارتباطی بلوار حضرت امام (ره) به منطقه خضر (کوی وحدت) خواهد بود، به مزایای تحقق این پروژه در منطقه اشاره کرد و گفت: این معبر به‌طور قطع در رفع ترافیک موجود و افزایش کیفی فضای شهری مؤثر خواهد بود.

فیضی‌منش با قدردانی از مردم منطقه و حمایت شهردار همدان در اجرای مطلوب و فنی پروژه‌ها، افزود: درتلاش بودیم تا بلوار قدر را به میدان امام حسین (ع) متصل کنیم تا شاهد تسهیل در حمل‌ونقل و رفع ترافیک در این منطقه باشیم.

این مقام مسئول با بیان آنکه عملیات آسفالت‌‌ریزی بلوار قدر با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی این منطقه و اکیپ‌های سازمان عمران و پیمانکار انجام شد، خاطرنشان کرد: بعد از اتمام آسفالت‌ریزی بهره‌برداری از پروژه محقق شد.

 24 میلیارد تومان هزینه اجرای آسفالت در معابر شهرداری منطقه سه همدان

فیضی‌منش با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مدیریت شهری ارائه خدمت‌رسانی مطلوب است، گفت: در راستای بهبود عبورومرور شهری و با هدف خدمت‌رسانی شایسته به شهروندان و تسهیل در امر تردد وسایل نقلیه، کار عملیات اجرایی آسفالت به‌طور مستمر و متوازن در معابر و خیابان‌های نواحی چهارگانه منطقه سه با تلاش معاونت فنی شهرداری منطقه و سایر عوامل اجرایی با هفت اکیپ و با دستگاه فینیشری و اکیپ دستی در مرحله اجرا است. وی افزود: به‌منظور مناسب‌سازی سطح خیابان‌ها، رفع نواقص موضعی، جلوگیری از گسترش خرابی روسازی آسفالت‌ها و همچنین تأمین سطح ایمنی در معابر، عملیات مذکور با روند مطلوبی درحال انجام و پیشرفت است.

این مقام مسئول ابراز کرد: طرح لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی معابر تنها مختص معابر اصلی این منطقه نیست، بلکه برای معابر فرعی محلات منطقه نیز صورت می‌گیرد که در کمتر از پنج ماه اخیر سرعت لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی در منطقه سه قابل توجه بوده است.

فیضی‌منش در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص اهمیت درزگیری و لکه‌گیری آسفالت گفت: لکه‌گیری آسفالت و درزگیری ترک‌های آسفالت معابر موجب کاهش نفوذ آب به درون لایه‌های آسفالت شده و درنتیجه افزایش دوام و عمر روسازی آسفالت را در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: شهرداری منطقه سه همدان اجرای عملیات لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی در معابر این منطقه را به‌جدیت ادامه می‌دهد و این موضوع به‌منظور رضایت شهروندان فهیم همدانی با کیفیتی مناسب اجرا خواهد شد.

 افزایش 102 درصدی بودجه مصوب سال 1400 نسبت به سال گذشته

مدیر شهرداری منطقه سه همدان در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: بودجه مصوب شهرداری منطقه نسبت به سال 99 به میزان 102 درصد رشد داشته است.

فیضی‌منش با بیان اینکه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید، پشتیبانی‌ها، و مانع‌زدایی‌ها مزین شده است شهرداری منطقه سه با کمک مجموعه عوامل توانست با 102 درصد افزایش بودجه سال 1400 نسبت به مصوب سال قبل برنامه‌های عمرانی خوبی را در دستور کار داشته باشد، گفت: بودجه سال 1400 رقمی معادل 180 میلیارد تومان بوده که از این رقم 120 میلیارد تومان بودجه عمرانی و 60 میلیارد تومان بودجه جاری است.

وی ضمن تشکر از مساعدت شهردار سابق همدان، رئیس و اعضا شورای اسلامی شهر و همچنین سرپرست شهرداری همدان، بیان کرد: همه عوامل شهرداری منطقه در حوزه‌های عمرانی، معاونت مالی و اقتصادی، شهرسازی، معماری، توسعه منابع انسانی، فضای سبز، حمل‌و‌نقل و ترافیک، سازمان عمران و املاک با همکاری و همراهی باعث شدند که پروژه‌ها در موعد مقرر تحویل مردم داده شود.

مدیر منطقه سه شهرداری همدان با اشاره به بالا بودن کیفیت پروژه‌ها، افزود: پروژه‌های اثرگزار شهرداری منطقه سه به‌طور متوازن در سطح منطقه انجام شد که سرعت به سرانجام رسیدن آن‌ها بی‌نظیر بود‌.

این مقام مسئول ضمن اشاره به برنامه ‌های این سازمان در راستای ترویج ورزش و شادابی در شهر، مطرح کرد: در این راستا درنظر داریم تا پایان سال با ایجاد پنج زمین فوتبال چمن مصنوعی، زمین والیبال، اتاق مادر و کودک، راه‌اندازی بازی‌های بومی و محلی، خانه بازی مادر و کودک، شادی ونشاط را در شهر گسترش دهیم.

وی ضمن بیان آنکه در 6 ماه نخست سال موفق شدیم تعدادی از پروژه‌های این منطقه را افتتاح کرده و به بهره‌برداری برسانیم، گفت: در این راستا بلوار 35 متری قدر و غیره به بهره‌برداری رسیده است.

فیضی‌منش ضمن بیان آنکه درنظر داریم تا پایان سال جاری در راستای توسعه شهر و زیباسازی پروژه‌های مختلف دیگر را به بهره‌برداری برسانیم، افزود: در این راستا می‌توان به ایجاد پارک دانش، احداث خیابان صنعتگر، بوستان 60 هزار متری پردیسان، بازسازی پارک جنت، پارک کوی امام رضا (ع)، احداث پارک فردوس، پارک بانوان، تعمیر و بازسازی میدان شهید سردار همدانی، احداث مجتمع سنگ مزار بهشت، احداث سالن کارآفرینی و کسب‌وکار، بلوار توپچی، کف‌سازی سر گذر، ساختمان ناحیه سه شهرک مدنی، تعریض بلوار شهید سردار همدانی و غیره اشاره کرد.

 


ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: