۱۰ (فروردین) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Mar) 29

هفته‌نامه شماره ۵۷ | ۲۲اسفند ۱۴۰۲

سپهرپیام، گروه خبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به رویکرد محوری مدیریت ارشد اجرایی استان برای رونق تولید و رشد اقتصادی، گفت: حمایت موثر از بخش تولید و تولیدکنندگان و رفع موانع موجود در مسیر رشد و توسعه اقتصادی استان به عنوان یک اولویت اساسی در دستور کار قرار دارد.

«ظاهر پورمجاهد» روز سه شنبه در پنجاه و ششمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان، افزود: برهمین اساس و در راستای تاکید جدی استاندار همدان، فعالیت مستمر و کارشناسی ستاد تسهیل بهترین ظرفیت برای پیگیری مسایل و مشکلات صنایع و طرح‌های تولیدی و همچنین حمایت از تولیدکنندگان برای رفع موانع در مسیر کار و فعالیت را فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه نیز موانع موجود در مسیر فعالیت سه واحد تولیدی استان همدان شناسایی و رفع شد، اظهار داشت: این واحدها در مسیر فعالیت خود با موانعی مواجه بودند که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید موارد بررسی و گره از مشکلات آنها باز شد.

وی حمایت موثر و مستمر از واحدها و طرح‌های تولیدی برای افزایش توان صنایع و رشد و توسعه اقتصادی استان در راستای شعار محوری سال مبنی بر «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» را خروجی اصلی جلسات مستمر کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان ذکر کرد و گفت: با مساعدت اعضای ستاد تسهیل راهکارهای لازم برای گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و رفع دغدغه تولیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به مشکلات این سه واحد تولیدی شامل تقسیط بدهی به تامین اجتماعی، علامت تجاری تبلیغاتی و اختلال در لینک سامانه واحدهای تولیدی، افزود: عملکرد واحدهای تولیدی پویا و فعال که با تمام ظرفیت مشغول کار و تولید هستند نقش قابل توجهی در کاهش مشکلات اقتصادی و زمینه سازی برای رشد و توسعه و اشتغالزایی دارد.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز تولید و لزوم تسهیل در گازرسانی به واحدهای تولیدی استان، افزود: در سال 1400 گازرسانی به واحدهای تولیدی پیشرفت مطلوبی داشته به نحوی که 180 درصد از سهمیه استان همدان در این حوزه جذب شده است.

پورمجاهد همچنین از فراهم شدن تمهیدات لازم برای طرح مطالعاتی آمایش صنعت و معدن در استان همدان خبر داد و اظهار داشت: این طرح در قالب جلسات کارشناسی و مدیریتی دنبال و با کمک و نظر اصلاحی نخبگان و فرهیختگان اجرایی می‌شود.


ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: