۷ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Apr) 26

هفته‌نامه شماره ۵۷ | ۲۲اسفند ۱۴۰۲

 
پرداختن به بُعد پرورش دانش‌آموزان در مدارس مغفول مانده است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه طرح ملی آجر به آجر از اردیبهشت‌ماه سال گذشته در استان همدان اجرا شد، عنوان کرد: همدان جزء دومین استان‌های کشور بود که این طرح را اجرا کرد.

محمدحسین مرادی روز گذشته در مراسم تقدیر از مدیران فعال آموزش‌وپرورش استان با بیان اینکه طرح آجر به آجر باعث فرهنگ‌سازی خوبی در سطح کشور شد، اظهار کرد: در این طرح اعلام شد که هر فرد می‌تواند با هر میزان مبلغی که در توان دارد، به بحث مدرسه‌سازی کمک کند.

وی با اشاره به پویش «مهر را با محرم آغاز کنیم»، عنوان کرد: این پویش در قالب طرح آجر به آجر آغاز به‌کار کرد که کاستی‌هایی داشت و در این پویش استان همدان موفق شد در میانه استان‌های دیگر کشور قرار بگیرد و رتبه‌ای بین هشت تا 12 را کسب کند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با اشاره به پویش «من مادرم، بچه‌های ایران فرزندانم»، تصریح کرد: وزارت آموزش‌وپرورش این طرح را با عنوان پویش مادرانه اجرا کرد.

مرادی بیان کرد: استان همدان موفق شد که در اجرای پویش «من مادرم، بچه‌های ایران فرزندانم» رتبه خوبی را کسب کند.

وی با بیان اینکه بیش از 6 درصد از 10 درصد کل جمعیت دانش‌آموزی استان همدان در پویش من مادرم شرکت کردند، اظهار کرد: در این راستا همکاری و همراهی مدیر 6 منطقه باعث شد که بتوانیم در کشور رتبه خوبی را کسب کنیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان آنکه خروجی این پویش‌ها اجرای سه پروژه در استان همدان بوده، تصریح کرد: نگاه مدیران 6 گانه مناطق استان همدان متمرکز به نواحی خودشان نبوده است، به‌طوری که پویش مهر را با محرم آغاز کنیم در روستای دوکلاسه قره‌داغ فامنین هم اجرا شد.

مرادی با بیان اینکه مدیران مدارس مختلف در استان همدان با نگاه مشارکت‌جو در اجرای پویش‌ها همه مدارس استان و حاشیه شهر را مدرسه خودشان می‌دانستند، اذعان کرد: طرح آجر به آجر در تمام نقاط استان همدان اجرا شد.

وی با بیان اینکه بالغ‌بر 280 میلیون تومان در اجرای طرح پویش مادرانه مشارکت انجام گرفت، تصریح کرد: اجرای این پویش در تمام روستا‌های همدان همانند آق‌داش و کندو با مشارکت بانوان روستایی انجام گرفت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه اطلاع‌رسانی خوبی در پویش آجر به آجر در استان همدان صورت پذیرفت، گفت: در این راستا تاکنون 6 تندیس به مدیران مدارس استان همدان تعلق گرفته است.

مرادی با بیان اینکه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان در راستای پویش‌ها با مدیران سایر ارگان‌ها تفاهم‌نامه‌ای انعقاد کرده است، مطرح کرد: در این راستا 39 کلیپ مشارکت توسط مدارس استان همدان تولید شده است.

وی با بیان اینکه درمجموع 15 هزار و 200 نفر در پویش‌های اجراشده در همدان شرکت کردند، عنوان کرد: بالغ‌بر 11 میلیون و 900 هزار تومان در این پویش‌ها مشارکت انجام شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان با بیان اینکه بیش از 55 درصد اجرای پویش آجر به آجر در همدان محقق شده است، ابراز کرد: اجرای این پویش با همکاری خیرین، فرمانداری‌های شهرستان‌های مختلف، بانوان موفق و غیره انجام گرفت.

* پرداختن به بُعد پرورش دانش‌آموزان در مدارس مغفول مانده است

مرادی با بیان اینکه متأسفانه بحث پرورش دانش‌آموزان در کشور مغفول مانده است و تاکنون بیشتر به بُعد آموزش دانش‌آموزان توجه کرده‌ایم، تصریح کرد: اجرای پویش‌ها می‌تواند کمک شایانی به تعلیم و تربیت و پرورش فرزندان کند.

وی با بیان اینکه بعد از خانواده مدارس به‌عنوان مهم‌ترین و مؤثرترین محیط کودکان شناخته می‌شوند، عنوان کرد: با اجرای پویش‌هایی همانند آجر به آجر می‌توان روحیه یاری رساندن به دیگران را در کودکان نهادینه کرد و مطمئن بود که آن‌ها در بزرگ‌سالی به هم‌نوعان خود کمک خواهند کرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه لازم است که به بُعد پرورش دانش‌آموزان بیشتر توجه کنیم، اظهار کرد: جامعه نیاز به تمام مشاغل دارد و باید در مدارس بتوانیم پزشک، نانوا، مهندس، معلم و غیره هم تربیت کنیم.

مرادی با اشاره به تحقیقاتی که در مدارس کشور‌های پیشرفته درخصوص آموزش‌وپرورش صورت گرفته است، عنوان کرد: با بررسی کشور‌های پیشرفته متوجه می‌شویم که آن‌ها چندسال نخست آموزش را بیشتر به پرورش دانش‌آموزان می‌پردازند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با اشاره به مدیران برتر طرح پویش آجر به آجر در استان همدان، افزود: مدیر ناحیه دو آموزش‌وپرورش همدان، قروه درگزین، اسدآباد، تویسرکان، لالجین و قهاوند عملکرد بسیار خوبی داشتند که قدردان آن‎‌ها هستیم.

* اعتبارات دولتی پاسخگوی هزینه‌های جاری ساخت و تجهیز مدارس نیست

وی با بیان اینکه اعتبارات دولتی پاسخگوی هزینه‌های جاری ساخت و تجهیز مدارس نیست، عنوان کرد: مشارکت مردم، کمک‌های خیرین، تعامل سازنده با سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی تاحدودی این چالش را رفع کرده است.

مرادی بیان کرد: طرح آجر به آجر حاصل تفکر توسعه‌گرایی سازمان نوسازی مدارس، با محوریت ایجاد آگاهی و مشارکت عموم مردم در موضوع مدرسه‌سازی است.

وی توصیه کرد: مدیران مناطق استان همدان می‌توانند از ظرفیت صنایع، تشکل‌ها و خیرین منطقه خود برای ارتقای نوسازی و اجرای طرح آجر به آجر بهره‌مند شوند.

این مقام مسئول عنوان کرد: هر شهرستانی بتواند از ظرفیت خیرین بیشتری استفاده کند، بودجه بیشتری دریافت خواهد کرد.

شایان ذکر در پایان مراسم مدیران برتر همدان ضمن ارائه گزارش عملکرد، پیشنهادات و انتقادت خود را نیز بیان کردند.


ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: