۷ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Apr) 26

هفته‌نامه شماره ۵۷ | ۲۲اسفند ۱۴۰۲

سپهرپیام، گروه خبر - عطیه عسگری: یکی از اعضای پارک علم و فناوری استان همدان با بیان اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه صنایع فرهنگی با همکاری دستگاه‌ها ازجمله میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دستور کار ما قرار دارد، گفت: به دنبال شناسایی مشکلات فرهنگی همه دستگاه‌ها، یک رویداد ملی برگزار خواهد شد تا بتوانیم طی یک فراخوان از تمام ایده‌های خلاقانه استفاده کنیم.

بسیاری دنیای امروز را دنیای کارآفرینی می‌دانند که افراد خلاقان در این فضای پر فراز و نشیب ارائه ایده تا رسیدن به هدف، نیازمند حمایت‌های مالی و فکری هستند تا بتوانند مسیر کوتاه‌تری را برای رسیدن به هدف طی کنند و محصول بهتری ارائه دهند.

همان‌طور که از اسم شتاب‌دهنده‌ها مشخص است آن‌ها به‌منظور شتاب دادن به اقدامات کارآفرینی ایجاد شده‌اند.، اما با تمام فعالیت‌های مثبتی که طی سال‌های اخیر در راستای فرهنگ‌سازی برای استارتاپ‌ها صورت گرفته، هنوز شتاب‌دهنده فرهنگی برای بسیاری از ما آشنا نیست.

شتاب‌دهنده‌های فرهنگی برای برون‌سپاری فعالیت‌ها و به کار گرفتن ایده‌های خلاقانه به وجود می‌آیند. آموزش در زمینه فرهنگی موجب سمت‌وسو دادن اقتصادی به کارهای فرهنگی و تأثیرگذاری بیشتر آن‌ها خواهد شد.

در پارک علم و فناوری استان همدان فعالیت‌هایی در جهت تثبیت شتاب‌دهنده فرهنگی شکل گرفته‌است که برای آگاهی از آن‌ها با ندا رحمانی‌نسب، یکی از اعضای پارک علم و فناوری گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.

این عضو پارک علم و فناوری با بیان اینکه شتاب‌دهنده فرهنگی الوند با همکاری بنیاد ملی فناوری‌های فرهنگی و پارک علم و فناوری مشغول به فعالیت است، اظهار کرد: شتاب‌دهنده‌های فرهنگی برای رونق کسب‌وکارهای استان شکل گرفته‌اند.

ندا رحمانی‌نسب با اشاره به برگزاری یک دوره‌ آموزشی‌- کارگاهی با حضور یکی از داوران مسابقه میدون طی هفته گذشته، افزود: این دوره به‌منظور آموزش و توانمندسازی افراد در زمینه صنایع فرهنگی برگزار شد.

وی با بیان اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه صنایع فرهنگی با همکاری دستگاه‌ها ازجمله میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دستور کار ما قرار دارد، تصریح کرد: به دنبال شناسایی مشکلات فرهنگی همه دستگاه‌ها، یک رویداد ملی برگزار خواهد شد تا بتوانیم طی یک فراخوان از تمام ایده‌های خلاقانه استفاده کنیم.

این عضو پارک علم و فناوری با بیان اینکه به‌منظور استقرار استارتاپ‌های نیازمحور در شهر لالجین جلسات متعددی برگزار شد، اذعان کرد: هنوز مکان مشخصی در اختیار ما قرار نگرفته، اما مرکز رشد لالجین مشغول خدمات‌رسانی است.

رحمانی ادامه داد: آزمایشگاه پارک علم و فناوری در لالجین برای انجام تحقیقات و آزمایش‌های فنی قابل استفاده است.

وی با بیان اینکه کار شبکه‌ای نیازمند همراهی همه اعضای گروه است، یادآوری کرد: همکاری میراث فرهنگی جهت اختصاص مکانی برای حضور شتاب‌دهنده و اعضای میراث فرهنگی در جلسات، قابل توجه بوده‌است، اما به همکاری بیشتر این دستگاه نیاز داریم.

این عضو پارک علم و فناوری با بیان اینکه شتاب‌دهنده‌ها نیازمند فضای حداقل 500 متر مربع هستند، خاطرنشان کرد: میراث فرهنگی قول واگذاری فضایی بزرگ‌تر برای استقرار شتاب‌دهنده الوند را داده‌است.

و در پایان اینکه؛ امیدوار هستیم پیش از آنکه خیلی دیر شود و فرصت‌ها از دست برود، دیدگاه مدیران استانی به کسب‌وکارهای نو و خلاقانه تغییر کند و نه در مقام صحبت که در مقام عمل هم شاهد استقبال از طرح‌های خلاقانه و نوآورانه باشیم.

امید که در خصوص لالجین هم هرچه زودتر کسب‌وکارهای نوآورانه سفالی رونق بگیرد تا دیگر شاهد صادرات ظروف سفالی به دیگر کشورها در جعبه‌های تخم‌مرغ نباشیم! شاید شعار شهر جهانی لالجین زیبا باشد اما زمانی که قدم‌های بزرگ در حد جهانی شدن برداشته نشود، دیگر زیبایی ظاهری دردی را دوا نمی‌کند.


ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: